RING OSS - 031-311 33 15

Betonghåltagning Västra Götaland

RING OSS - 031-311 33 15

Betonghåltagning

Betonghåltagning Västra Götaland robot

Behöver du betonghåltagning i Västra Götaland eller betonghåltagning i Göteborg? Vi gör allt inom betonghåltagning – golvsågning, väggsågning, handsågning och borrning då det inte går att använda fasta maskiner. Berätta för oss vilka behov du har så hjälper vi dig med det! Vi gör jobb inom håltagning i hela Västra Götaland och betonghåltagning i Göteborg med omnejd.

Marknadens bästa teknik

Självklart utförs våra tjänster alltid av kunniga yrkesmän utrustade med marknadens bästa teknik och utrustning. Vi borrar och sågar med vatten, vilket gör dammbildningen minimal. Vi har även utrustning för dammfri torrborrning som används när det är lämpligt.

Oavsett om det gäller betonghåltagning i armerad betong, granit, sten eller andra material, så har vi kompetensen att utföra jobbet på bästa sätt. Genom att använda de bästa maskinerna och produkterna på marknaden kan vi garantera ett gott resultat.

Här är några jobb vi utför:

  • Borrning valv.
  • Slätsågning.
  • Väggsågning tak.
  • Säkra lyft.
  • Golvsågning bjälklag.
  • Grundförstärkning.

Ta kontakt med oss när du behöver proffsig betonghåltagning i Västra Götaland eller betonghåltagning i Göteborg!

Mer än betonghåltagning

Vi kan erbjuda en komplett lösning på din entreprenad och garanterar alla våra kunder ett professionellt bemötande, personlig service och ett smidigt utfört arbete.

Vi utför ofta betonghåltagning i Västra Götaland och betonghåltagning i Göteborg i kombination med rivningsjobb och sågning. Precis som vi är experter på betonghåltagning i de flesta material är vi även kunniga när det kommer till rivning i olika material. Utmaningen med rivningsarbete är att veta hur man hanterar rivmaterialet korrekt, det gäller att riva smart och exakt.

Under rivningar ingår ofta olika typer av sågning i tuffa miljöer. Vi har verktygen och kunskapen för att hantera sågning i de flesta förhållanden, och kan därför erbjuda våra kunder ett smidigt arbete oavsett vilka material och miljöer det handlar om.

Jobbar effektivt och miljövänligt

Miljöaspekten har en central roll i de arbeten vi utför och vi ser alltid till att använda endast hållbara arbetsmetoder, både när det gäller att återanvända material och hantera deponi och avfall.

Eftersom vi har den nyaste och modernaste utrustningen kan vi utföra ett effektivt arbete med CE-märkta maskiner när vi utför betonghåltagning i Västra Götaland eller betonghåltagning i Göteborg. Vi håller utsatta tider och ser dessutom till att hålla det rent och snyggt runt om oss när vi jobbar. 

Tack vare lång erfarenhet och kompetens inom rivning och betonghåltaging i Västra Götaland och betonghåltagning i Göteborg kan vi garantera att arbetet utförs med högsta kvalitet. Som kund kan du känna dig trygg när du anlitar oss!