RING OSS - 031-311 33 15

Betonghåltagning Västra Götaland

RING OSS - 031-311 33 15

Om oss

Anlita oss för betonghåltagning i Västra Götaland

Platos Betonghåltagning AB har tack vare bred kompetens och yrkesglädje vuxit sedan starten 2013, då företaget startades av Henrik Plato. I dag erbjuder vi tjänster inom all form av betonghåltagning i Västra Götaland och betonghåltagning i Göteborg med omnejd. 

Proffsig betonghåltagning 

När du anlitar oss för betonghåltagning i Västra Götaland och betonghåltagning i Göteborg får du en komplett lösning på din entreprenad. Vi gör allt inom rivning, betonghåltagning, borrning och sågning och är utrustade med marknadens modernaste maskiner och verktyg, vilket gör att vi kan leverera det bästa resultatet.

Vi utför både större och mindre betonghåltagningar och kan hjälpa dig med betonghåltagning i Västra Götaland och betonghåltagning i Göteborg när det kommer till de flesta olika material – armerad betong, granit eller sten, för att nämna några. 

Vi gör allt inom betonghåltagning i Västra Götaland och betonghåltagning i Göteborg. Det innefattar golvsågning, väggsågning, handsågning och borrning då det inte går att använda fasta maskiner. Vi kan erbjuda en komplett lösning på din entreprenad och garanterar alla våra kunder ett professionellt bemötande, personlig service och ett smidigt utfört arbete.

Erbjuder hållbar helhetslösning

Miljöaspekten har en central roll i de arbeten vi utför. Därför kan du som kund även vara säker på att vi använder den bäst lämpade metoden, både när det gäller att återanvända material och minimera deponi och avfall. Vi har den nyaste tekniken vilket resulterar i ett effektivt arbete med CE-godkända maskiner när vi utför betonghåltagning i Västra Götaland och betonghåltagning i Göteborg.

Vi ser dessutom alltid till att hålla det rent och snyggt på platserna där vi jobbar, och givetvis håller vi tider. 

Kontakta oss för betonghåltagning i Västra Götaland och betonghåltagning i Göteborg!